ΕΧΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΙΔΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
 
 
      ΙΕΡΟΙ  ΝΑΟΙ


Το χωριο εχει πολλους ναους απο το 1300μχ

> Περισσοτερα


ATALANTI HILLS


Ανακοινώθηκε επίσημα από τον κ Νομάρχη στο 4ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Περιφέρειας με θέμα «Τουρισμός και Ανάπτυξη» ότι ετοιμάζεται μεγάλη επένδυση στην περιοχή του Εξάρχου της Αταλάντης από την Εταιρεία Atalanti Hills, ελληνοβρετανικών συμφερόντων, που ξεπερνά τα 2 δις ευρώ και με τεχνικό σύμβουλο της επένδυσης την ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ.

Σύμφωνα με τη δήλωση του κ Χειμάρα, σε μια έκταση 12 χιλιάδων στρεμμάτων θα δημιουργηθούν υπερπολυτελή ξενοδοχεία, ένα συγκρότημα με παραθεριστικές κατοικίες (σε 1500 τις ανεβάζει η ίδια η Atalanti Hills), τρία γήπεδα γκολφ, βιολογικές καλλιέργειες, επισκέψιμο οινοποιείο, επεξεργασία αρωματικών φυτών με μονάδα τυποποίησης και μαγαζιά καθώς και 45 χιλιόμετρα μονοπατιών. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για μια πόλη τουλάχιστον 6000 κατοίκων
Οι συντελεστές – επιχειρηματίες και επενδυτές του έργου είναι οι:    * Λοκρός Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.: Κατευθύνει το έργο, με εταιρείες εξειδικευμένες στις δραστηριότητες που απαιτούνται κλπ. Μέτοχος είναι η Lokris S.a.r.l. Λουξεμβούργου (100%).
    * Εuropa Capital: Από τους μεγαλύτερους εδραιωμένους διεθνείς επενδυτικούς οργανισμούς ακινήτων στην Ευρώπη. Μέχρι σήμερα έχουν επενδύσει πάνω από ¤ 5 δισ. σε 17 δυτικοευρωπαϊκές χώρες.
    * Prufrock Investments: Επενδυτική εταιρεία με σημαντική εμπειρία σε projects διαφόρων κλάδων, που έχουν υλοποιηθεί στην Ελλάδα και διεθνώς.


Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Λοκρός, κ. Γεώργιος Σαββίδης δήλωσε: "Το Atalanti Hills σηματοδοτεί μια νέα κατεύθυνση για τον ελληνικό τουρισμό. Είναι ένα έργο με περιβαλλοντική συνείδηση και σεβασμό στην τοπική κοινωνία. Αναδεικνύει τις ελληνικές παραδόσεις και τον ελληνικό πολιτισμό. Όραμα μας είναι η ανάπτυξη ενός τουριστικού προορισμού που θα είναι ελκυστικός προς τους ξένους επισκέπτες και συγχρόνως ανοιχτός σε όλους. Το έργο θα αναβαθμίσει το ελληνικό τουριστικό προϊόν και θα δώσει νέα προοπτική στους κατοίκους της περιφέρειας".

Ο Christoher Curtis, Co-founder & Principal της Europa Capital φιλοδοξεί ότι το Atalanti Hills έχει τη δυνατότητα να γίνει το καλυτερο γήπεδο γκολφ της Ευρώπης και να βοηθήσει έτσι τη χώρα να αναπτύξει αυτή την ιδιαίτερα δυναμική μορφή του τουρισμού, καθώς οι γκόλφερς ανά τον κόσμο φτάνουν τα 59 εκατομμύρια και στη Ελλάδα τα γήπεδα γκολφ είναι μόνο 6, τη στιγμή που άλλες μεσογειακές χώρες έχουν εκατοντάδες       ATALANTI HILLS
ετοιμάζεται μεγάλη επένδυση στην περιοχή του Εξάρχου της Αταλάντης από την Εταιρεία Atalanti Hills, ελληνοβρετανικών συμφερόντων, που ξεπερνά τα 2 δις ευρώ 
     PHOTO  GALLERY